Bestelling plaatsen


Bestellen bij fitnessRAW is snel en gemakkelijk, ons hele bestelproces bestaat namelijk uit slechts een paar stappen op één enkele pagina. Zo heb je altijd een overzicht van je bestelling en kun je gemakkelijk iets wijzigen als dat nodig is. Om een bestelling te plaatsen volg je deze simpele stappen:

Kies je gewenste artikelen
  • Met de knop In winkelmandje voeg je een artikel toe. Als je meer dan één exemplaar wil bestellen pas je het aantal aan.
  • Klik op Ga door naar afrekenen om je bestelling af te ronden. Als je nog meer artikelen wil bestellen klik je op Verder winkelen.
 
Vul je adresgegevens in
  • Als je meteen een account wil aanmaken kun je het vinkje bij account aanmaken aanvinken.
  • Als je al een account bij ons hebt kun je ook inloggen.
  • Vul je adresgegevens in onder het kopje Factuuradres.
  • Als je de bestelling op een ander adres wil laten bezorgen kun je het vinkje bij ander aflever adres aanvinken. Je kunt vervolgens het gewenste adres invoeren.
 
Kies je verzendwijze
  • Je kunt je bestelling door ons laten bezorgen op het gewenste bezorgadres.
 
Kies je betaalmethode
Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Aan sommige betaalmethoden zijn extra kosten verbonden.  
Controleer en bevestig je bestelling
Aan de rechterkant van de pagina staat een overzicht van je bestelling, dat tijdens het bestelproces automatisch wordt bijgewerkt.
  • Als alle gegevens kloppen kun je je bestelling bevestigen door de algemene voorwaarden/ privacy statement aan te vinken en vervolgens op Bestelling plaatsen te klikken.
  • Klopt er iets niet, dan kun je dit op dezelfde pagina direct wijzigen.

 
De status van je bestelling volgen
Nadat je bestelling is geplaatst word je via e-mail op de hoogte gehouden over de status.

Orderbevestiging
Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail. Daarin staat een overzicht van je bestelling. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de e-mail niet in de map ongewenste e-mail (spam) terecht is gekomen. Als dat niet het geval is kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Na het verwerken van uw bestelling zal onze leverancier gebruikelijk de eerstvolgende werkdag het pakket aanbieden op het bezorgadres, of binnen twee werkdagen als je in België woont (Duitsland 2 á 3 werkdagen)

Niet voorradig
Mochten artikelen onverhoopt niet voorradig zijn dan worden deze z.s.m. nagezonden. In de meeste gevallen zal dit betekenen dat ze binnen maximaal 10 werkdagen worden worden bezorgd. Mochten artikelen lang op zich laten wachten, dan zal er altijd overleg met de klant zijn en kan de klant de betreffende artikelen eventueel annuleren. fitnessRAW zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.

Je bestelling wijzigen of annuleren
Heb je een bestelling geplaatst maar wil je deze wijzigen of annuleren? Neem dan direct contact met ons op!
 

Navigatie