Garantie en defecten

Beschadigd bij ontvangst
Als je artikel direct bij ontvangst beschadigd is of niet goed werkt, verzoeken we je dit meteen te melden aan onze klantenservice. Probeer dit bij voorkeur zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 5 dagen te melden. Er zal vervolgens een passende oplossing worden aangeboden. Wanneer je de schade tijdens de aflevering al constateert kun je de leverancier ook vragen hiervan een aantekening te maken op het ontvangstbewijs.
 

Stappenplan schade melden
Als je een artikel hebt gekocht dat tijdens gebruik en binnen de garantietermijn kapot is gegaan, kun je dat melden bij onze klantenservice. Voor een spoedige afhandeling verzoeken we je om de volgende gegevens te vermelden:
  1. Je bestelnummer en/of factuurnummer en de aanschafdatum van het artikel.
  2. Een duidelijke omschrijving van de schade en de gebeurtenissen waarbij de schade is ontstaan.
  3. Eén of meerdere foto's of video's waarop het defect duidelijk zichtbaar is.
Na ontvangst van je schademelding zal onze klantenservice deze bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen over de afhandeling ervan, in de vorm van herstel of vervanging van het artikel.
 

Garantietermijn
fitnessRAW staat voor deugdelijke producten en leeft de conformiteitseis uit de Nederlandse Wet na. Dat wil zeggen dat je mag verwachten dat een door ons geleverd artikel voldoet aan de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Als dat niet het geval is of wanneer een artikel defect raakt, zullen wij natuurlijk ons best doen om dit op te lossen.
Op alle artikelen geleverd door fitnessRAW is de garantietermijn van de fabrikant of leverancier van toepassing. Je kunt de garantietermijn van een specifiek artikel opvragen bij onze klantenservice.
 

Garantiebepaling halterstangen
Voor olympische halterstangen geldt een speciale garantiebepaling. Fabricagefouten, zoals defecte lagers, die bij ontvangst of tijdens de eerste drie maanden van gebruik geconstateerd worden dienen direct  doch uiterlijk binnen 5 dagen gemeld te worden. Buigen is in de meeste situaties uitgesloten van garantie omdat halterstangen bij normaal gebruik en de juiste toepassingen vrijwel nooit permanent kunnen buigen.
 
 
 

Navigatie