Over ons

fitnessRAW is ontstaan uit de behoefte om de collega sporter te helpen met hun gezonde en actieve leefwijze. fitnessRAW is ontwikkelt voor liefhebber van de rauwere vorm van fitness als CrossFit, circuit trainingen, bootcamps, survival runs etc.
Wij geloven dat door te sporten je fysiek en mentaal weerbaarder wordt, tevens brengt het trainen in groepsverband een breed sociaal aspect met zich mee door de binding die er ontstaat tijdens een zware trainsessie.  Deze zo gehete “bonding” zorgt ervoor dat mensen boven zichzelf uitstijgen in hun kunnen maar werken ook motiverend voor hun directe omgeving "SAMEN STERK". Dit proces hebben wij ook zelf mogen ervaren en heeft nog altijd een positieve weerslag op ons dagelijks leven
 
Door een ruime achtergrond binnen defensie, justitie en binnen de personal training branche zijn wij aanraking gekomen met zeer diverse vormen van sport en de daarbij behorende trainingen. Trailruns, survivalruns, marathons  maar ook  circuit  en CrossFit trainingen zijn geen onbekend terrein voor ons.
fitnessRAW heeft in het bijzonder interesse in de sporttak CrossFit, met name omdat je met Crossfit je gehele lichaam gebruikt zonder dat er teveel poespas in de vorm van apparaten aan te pas komen. Het combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm, fitness in zijn puurste en rauwste vorm.
 
We merkten dat er een toenemende behoefte is aan kwaliteit materialen voor deze rauwere sportvormen. Hierop is geanticipeerd en hebben zodoende een (web)winkel opgezet om de klant te kunnen voorzien van een assortiment aan artikelen in de breedste zin van het woord. fitnessRAW is een levert voor materialen, Racks, kleding, foods en supplementen, de merken en producten die wij voeren zijn aan de hand van een voorselectie uitgekozen om aan de eisen van de sporter, PT’er, box-owner te voldoen. De merken die u o.a. bij ons terug kan vinden zijn inov8, concept optimum nutrition, pure pharma en onze eigen merk fitnessRAW. Naast deze merken werken wij samen met M.E.G.A. voor onze racks. Dit is een no nonsens merk die producten levert die voldoen aan hun, ons en jouw hoge eisen. Bijkomend voordeel is dat zij voor ieder hoekje of gaatje in uw box een opstelling kunnen maken en deze door de snelle aanvoer op korte termijn kunnen leveren.
Goed is voor ons niet goed genoeg dus we hopen dan ook dat je feedback geeft  over onze producten.

Kortom fitnessRAW is een trouw partner voor de particulier die thuis zijn workouts uitvoert tot de box-owner, maar ook zeker van de personal trainer en de sportschool houder. Middels unieke producten als de “Deployment box” en de “Tablet stand” proberen wij jou te voorzien van een extra dimensie aan je training.
Ook het “become a partner” programma is kenmerkend voor het streven naar een nauwe band tussen ons en onze partners. het “partnerprogramma” zorgt ervoor dat jij als CF box owner, PT’er of de sportschoolhouder je jouw klanten het gehele fitnessRAW assortiment kan aanbieden met kortingen oplopend tot maar liefst 20% voor de klant. Daarbij is er een voordelige regeling naar de partner. Lees hier meer daarover.
 

Navigatie